Oppskrifter, restaurant-tips og generelt om mat
-
- Rocker
- Posts: 1013
- Joined: 20 Feb 2009, 00:00
- Mood:
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Oppskrifter, restaurant-tips og generelt om mat
Takker! Ser lovende ut den oppskriften der også. Blir nødt til å handle større gryter, tror jeg.
Dette er oppskriften jeg har jobbet meg frem til og brukt selv til nå:
1kg kjøttdeig/entrecôte
800g knuste tomater
800g chilibønner
5 skiver bacon
1 gul løk
4 fedd hvitløk
3 røde chili
1 rød paprika
1 grønn paprika
1/2 glass tomatpuré
1/2 boks mørkt øl
0,25l kjøttbuljong
Mørk sjokolade
Smør
Olje
2 ts spisskummen
2 ts korianderpulver
1 ts oregano
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1/2 ts kajennepepper
1/2 ts rosmarin
1/2 ts kanel
1 ts brunsukker
Tabasco
Salt
Pepper
Dette er oppskriften jeg har jobbet meg frem til og brukt selv til nå:
1kg kjøttdeig/entrecôte
800g knuste tomater
800g chilibønner
5 skiver bacon
1 gul løk
4 fedd hvitløk
3 røde chili
1 rød paprika
1 grønn paprika
1/2 glass tomatpuré
1/2 boks mørkt øl
0,25l kjøttbuljong
Mørk sjokolade
Smør
Olje
2 ts spisskummen
2 ts korianderpulver
1 ts oregano
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1/2 ts kajennepepper
1/2 ts rosmarin
1/2 ts kanel
1 ts brunsukker
Tabasco
Salt
Pepper
Purity comes when death is all.
-
- Rocker
- Posts: 549
- Joined: 20 Mar 2008, 00:00
- Favourite genre: It's complicated
- Mood:
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Hvis man steker kjøttdeig med panna full så damper man kjøttdeigen. Stek 200g av gangen så det kan brunes, hvis ikke er det ingen vits å ha kjøttdeig, kunne like så godt hatt tekstursoya.
-
- Rocker
- Posts: 1013
- Joined: 20 Feb 2009, 00:00
- Mood:
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Dette er selvsagt den eneste måten å steke kjøttdeig på.BlueGrot wrote:Hvis man steker kjøttdeig med panna full så damper man kjøttdeigen. Stek 200g av gangen så det kan brunes, hvis ikke er det ingen vits å ha kjøttdeig, kunne like så godt hatt tekstursoya.
Purity comes when death is all.
https://www.nrk.no/mat/varmende-karrisuppe-1.7974941
1. Ha i et hermetisert produkt fra den verdensdelen du ønsker at retten skal være fra.
2. Du kan nå velge et hvilket som helst land i denne verdensdelen og sette det foran rettsnavnet.
Hadde vel vært å gå litt langt om vi hadde insinuert at du og jeg hadde hatt lyst til å gjøre hakkemat av Lise Finckenhagen, ..? :nervous_laugh01: :kind_fedora_tip:
1. Ha i et hermetisert produkt fra den verdensdelen du ønsker at retten skal være fra.
2. Du kan nå velge et hvilket som helst land i denne verdensdelen og sette det foran rettsnavnet.
Hadde vel vært å gå litt langt om vi hadde insinuert at du og jeg hadde hatt lyst til å gjøre hakkemat av Lise Finckenhagen, ..? :nervous_laugh01: :kind_fedora_tip:
Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten
TMU 2014
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten
TMU 2014