Welcome to %s forums

De beste forumene for rock og metall - før var det Scream Magazine

Login Register

Oppskrifter, restaurant-tips og generelt om mat

Archive on Scream Magazine from 2019 and older.
User avatar

Medicinmannen
Rocker
Rocker
Posts: 1013
Joined: 20 Feb 2009, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Oppskrifter, restaurant-tips og generelt om mat

Post by Medicinmannen »

Takker! Ser lovende ut den oppskriften der også. Blir nødt til å handle større gryter, tror jeg.

Dette er oppskriften jeg har jobbet meg frem til og brukt selv til nå:

1kg kjøttdeig/entrecôte
800g knuste tomater
800g chilibønner
5 skiver bacon
1 gul løk
4 fedd hvitløk
3 røde chili
1 rød paprika
1 grønn paprika
1/2 glass tomatpuré

1/2 boks mørkt øl
0,25l kjøttbuljong
Mørk sjokolade
Smør
Olje

2 ts spisskummen
2 ts korianderpulver
1 ts oregano
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1/2 ts kajennepepper
1/2 ts rosmarin
1/2 ts kanel
1 ts brunsukker
Tabasco
Salt
Pepper
Purity comes when death is all.

User avatar

Böh!
Rocker
Rocker
Posts: 730
Joined: 10 Sep 2006, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Böh! »

KJØTTDEIG ER BLASFEMI

Følg oppskrifta mi slavisk, Medisin, så kjem du aldri til å lage noko anna igjen.
Sent from my Acer Aspire using Bulgorttalk

Image

User avatar

Bija
Poser
Poser
Posts: 254
Joined: 23 Mar 2008, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Post by Bija »

Har man bønner i chili er man en anemisk cuck.
Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten


TMU 2014

User avatar

Böh!
Rocker
Rocker
Posts: 730
Joined: 10 Sep 2006, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Böh! »

8)
Sent from my Acer Aspire using Bulgorttalk

Image

User avatar

BlueGrot
Rocker
Rocker
Posts: 549
Joined: 20 Mar 2008, 00:00
Favourite genre: It's complicated
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Norway

Post by BlueGrot »

Hvis man steker kjøttdeig med panna full så damper man kjøttdeigen. Stek 200g av gangen så det kan brunes, hvis ikke er det ingen vits å ha kjøttdeig, kunne like så godt hatt tekstursoya.

User avatar

BlueGrot
Rocker
Rocker
Posts: 549
Joined: 20 Mar 2008, 00:00
Favourite genre: It's complicated
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Norway

Post by BlueGrot »

Lager ei bønnegryte nå, faktisk. Null kjøttdeig, masse svinenakke. Ser ut fra Böhs oppskrift at den kanskje mangler litt balsamico. brb.

User avatar

BlueGrot
Rocker
Rocker
Posts: 549
Joined: 20 Mar 2008, 00:00
Favourite genre: It's complicated
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Norway

Post by BlueGrot »

Hemmelig ingrediens: MSG

User avatar

Medicinmannen
Rocker
Rocker
Posts: 1013
Joined: 20 Feb 2009, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Medicinmannen »

BlueGrot wrote:Hvis man steker kjøttdeig med panna full så damper man kjøttdeigen. Stek 200g av gangen så det kan brunes, hvis ikke er det ingen vits å ha kjøttdeig, kunne like så godt hatt tekstursoya.
Dette er selvsagt den eneste måten å steke kjøttdeig på.
Purity comes when death is all.

User avatar

Bija
Poser
Poser
Posts: 254
Joined: 23 Mar 2008, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Post by Bija »

Wow lifehacks
Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten


TMU 2014

User avatar

Bija
Poser
Poser
Posts: 254
Joined: 23 Mar 2008, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Post by Bija »

Sliter med å få sprø svor på ribba? Sett den i stekeoven da vel! EPIC svor på 1-2-3!
Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten


TMU 2014

User avatar

snokslam
Poser
Poser
Posts: 210
Joined: 12 Aug 2003, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by snokslam »

Image
Digitus Impudicus!

User avatar

Bija
Poser
Poser
Posts: 254
Joined: 23 Mar 2008, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Post by Bija »

Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten


TMU 2014

User avatar

BlueGrot
Rocker
Rocker
Posts: 549
Joined: 20 Mar 2008, 00:00
Favourite genre: It's complicated
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Norway

Post by BlueGrot »

Haha, den gangen jeg lager det der skal SS få komme og hente meg.

User avatar

Bija
Poser
Poser
Posts: 254
Joined: 23 Mar 2008, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Post by Bija »

https://www.nrk.no/mat/varmende-karrisuppe-1.7974941

1. Ha i et hermetisert produkt fra den verdensdelen du ønsker at retten skal være fra.
2. Du kan nå velge et hvilket som helst land i denne verdensdelen og sette det foran rettsnavnet.

Hadde vel vært å gå litt langt om vi hadde insinuert at du og jeg hadde hatt lyst til å gjøre hakkemat av Lise Finckenhagen, ..? :lol: :nervous_laugh01: :kind_fedora_tip:
Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten


TMU 2014

User avatar

Øl
Belieber
Belieber
Posts: 98
Joined: 10 Sep 2003, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Øl »

Eg lager meir enn gjerne trist mat, men då kaller eg det ikkje ei "oppskrift".
You treat your step-mother with respect, Pantera!

Locked Previous topicNext topic