Ps: gjess lider ikke av tvangsforing. De har luftrøret i tungen, og derfor ingen brekningsrefleks.
Gode greier
Gåselever er ikke noe jeg kommer til å kjøpe frivillig, så for min del må praksisen gjerne forbys. Det ryktes at man også kan lage gåselever uten tvangsforing. Utrolig, men sant.
Hadde første jobbintervju på ti år idag, gikk veldig greit. '
14 dagers venting suger derimot.
Tomas wrote:Har spist det noen ganger hos min venn gourmetkokken. Ondemannen liker det, men han har jo ikke peil. Russisk kaviar er samme greien. Salt og lite spennende.
Merkeleg. Eg vil påstå at smaken på ein vel tilberedt foie gras er både intens og full av karakter. Smaklaus er det siste ordet eg ville bruka.
Kamskjell er kroneksempelet på eksklusiv mat utan smak.
Böh! wrote:Tomas wrote:Har spist det noen ganger hos min venn gourmetkokken. Ondemannen liker det, men han har jo ikke peil. Russisk kaviar er samme greien. Salt og lite spennende.
Merkeleg. Eg vil påstå at smaken på ein vel tilberedt foie gras er både intens og full av karakter.
Intens skjønner jeg ikke hvordan du får til. Men det er da fint noen av oss har utbytte av slikt. Selv ville jeg heller spist grillete kamskjell enn gåselever. Smak og behag osv.
-
- Belieber
- Posts: 39
- Joined: 21 Mar 2005, 00:00
- Mood:
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
- Rocker
- Posts: 778
- Joined: 04 Sep 2006, 00:00
- Favourite genre: Hard Rock
- Location: Pøle by
- Mood:
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Age: 40
SSD-disk i ny bærbar. Lager ikke en lyd, og har oppstart raskere enn jeg rekker å helle opp en kaffekopp.