Welcome to Rock Forums

De beste forumene for rock og metall - før var det Scream Magazine

Login Register

Oppskrifter, restaurant-tips og generelt om mat

Archive on Scream Magazine from 2019 and older.
User avatar

Shrinebuilder
Rocker
Rocker
Posts: 778
Joined: 04 Sep 2006, 00:00
Favourite genre: Hard Rock
Location: Pøle by
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Age: 41
Korea North

Re: Oppskrifter, restaurant-tips og generelt om mat

Post by Shrinebuilder »

men disse kommentarene er jo i din favør


User avatar

BlueGrot
Rocker
Rocker
Posts: 549
Joined: 20 Mar 2008, 00:00
Favourite genre: It's complicated
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Norway

Post by BlueGrot »

Kom nettopp på pommes friten på Royal. Den er ikke på nivå med triple cooked chips, men god og sprø utenpå, myke og varme inni. Som meg.


User avatar

Conroy Bumpus
Poser
Poser
Posts: 239
Joined: 04 Sep 2004, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Age: 48

Post by Conroy Bumpus »

BlueGrot wrote:

Kom nettop på pommes friten på Royal.

:o

Image

User avatar

thorel
Belieber
Belieber
Posts: 85
Joined: 27 Mar 2004, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by thorel »

Pommes strips


User avatar

Tenebres
Poser
Poser
Posts: 460
Joined: 25 Oct 2004, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Age: 49

Post by Tenebres »

Cum frites



notafan
Belieber
Belieber
Posts: 165
Joined: 02 Dec 2013, 21:48
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by notafan »

BlueGrot wrote:

Kom nettopp på pommes friten på Royal. Den er ikke på nivå med triple cooked chips, men god og sprø utenpå, myke og varme inni.

Æsj.


User avatar

Presticide
Belieber
Belieber
Posts: 43
Joined: 27 Dec 2006, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Presticide »

BlueGrot wrote:

Kom nettopp på pommes friten på Royal. Den er ikke på nivå med triple cooked chips, men god og sprø utenpå, myke og varme inni. Som meg.

Jeg åt "små syltede grønnsaker", som visstnok er noe helt annet enn "små pickles" der i huset. Det gjorde jeg bare for å trosse chipstyranniet og jeg angrer ikke, fordi: det var godt. Neste gang skal jeg bestille en dose frifri (frihet-frites) for å magre ned mine pretensiøse preferanser. Litt proletarisme må man jo unne seg.

Image

User avatar

BlueGrot
Rocker
Rocker
Posts: 549
Joined: 20 Mar 2008, 00:00
Favourite genre: It's complicated
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Norway

Post by BlueGrot »

Vurderte kimchi men var redd for å spontangro hipsterbriller, ironisk sveis, mariusgenser og en sekspakning pabst blue ribbon.


User avatar

Topic author
evilbanana
Belieber
Belieber
Posts: 142
Joined: 13 Apr 2005, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by evilbanana »

Idag spiste jeg gourmet-retten karbonadedeig med Cherrytomater, løk og salat. Det gjorde godt i mine skjelvende lår.

hehe, blunk blunk, hehe

Image

User avatar

Varulv
Infant
Infant
Posts: 2
Joined: 13 May 2010, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Varulv »

BlueGrot wrote:

Vurderte kimchi men var redd for å spontangro hipsterbriller, ironisk sveis, mariusgenser og en sekspakning pabst blue ribbon.

Middag i dag var pasta med kimchi, løk og babymusling i chilli, stekt i gochujang-saus. Sykt digg. Går riktig nok i mariusgenser da.


User avatar

Bija
Poser
Poser
Posts: 254
Joined: 23 Mar 2008, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Post by Bija »

Om man kan unngå å spise kimchi, med mindre vi snakker kimchi gjort på asparges eller noe annet godt, så unngår man å spise kimchi.

Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten


TMU 2014

User avatar

Mordekai
Po
Po
Posts: 197
Joined: 01 Nov 2004, 00:00
Location: Tigerstaden
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Mordekai »

Ta og legg vekk drittsekkpersonaen din og nyt litt kinakålkimchi! Det er jo snadder

Det er forskjell på å HØRE på metal, og å VÆRE metal.

Salt i såret gir ro i sjelen.

Image

User avatar

Bija
Poser
Poser
Posts: 254
Joined: 23 Mar 2008, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Post by Bija »

matprat.no wrote:

ThaiChi á la Udun

Sunn
Enkel
4-6 mnd

Ingredienser
TORO Bali Kyllinggryte
Leirkrukke

Ah! Bali Kyllinggryte! Duften av sol. Smaken av sommer. Hvorfor ikke jazze den opp ytterligere med en gnist av Koryo?

Slik gjør du:

  1. Hell ferdigkokt Bali Kyllinggryte i krukka.
  2. Strø over spitscummen og grav krukka ned i hagen.
  3. Grav den opp etter 4-6 måneder. Servér

Nytes gjerne med natto og Peach Fizz.

Punkebija
Hater staten
Hater snuten
Men mest av alt hater han gluten


TMU 2014

User avatar

Mordekai
Po
Po
Posts: 197
Joined: 01 Nov 2004, 00:00
Location: Tigerstaden
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Mordekai »

Lål

Det er forskjell på å HØRE på metal, og å VÆRE metal.

Salt i såret gir ro i sjelen.

Image

User avatar

Hege
Poser
Poser
Posts: 281
Joined: 17 Feb 2007, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Hege »

Noen som veit om noe digg å bruke eggeplommer i som ikke er:

  • majones
  • tunge desserter
  • smørbaserte sauser
  • eggerøre og lignende

?


User avatar

Hachon
Belieber
Belieber
Posts: 16
Joined: 06 Apr 2004, 00:00
Location: Kruttårnet
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Hachon »

Jeg fikk servert kimchi på flyet til Seoul, det var ikke spesielt digg.

Image

User avatar

BlueGrot
Rocker
Rocker
Posts: 549
Joined: 20 Mar 2008, 00:00
Favourite genre: It's complicated
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Norway

Post by BlueGrot »

Hege wrote:

Noen som veit om noe digg å bruke eggeplommer i som ikke er:

  • majones
  • tunge desserter
  • smørbaserte sauser
  • eggerøre og lignende

?

Eggelikør og eggedosis.


User avatar

Pandora
Poser
Poser
Posts: 205
Joined: 09 May 2004, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Pandora »

Hege wrote:

Noen som veit om noe digg å bruke eggeplommer i som ikke er:

  • majones
  • tunge desserter
  • smørbaserte sauser
  • eggerøre og lignende

?

Carbonara. Men det visste du sikkert.


User avatar

Topic author
evilbanana
Belieber
Belieber
Posts: 142
Joined: 13 Apr 2005, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by evilbanana »

Om nom

hehe, blunk blunk, hehe

Image

User avatar

Udunpute
Poser
Poser
Posts: 411
Joined: 29 Jul 2003, 00:00
Mood:
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Age: 41

Post by Udunpute »

Bija wrote:
matprat.no wrote:

ThaiChi á la Udun

Sunn
Enkel
4-6 mnd

Ingredienser
TORO Bali Kyllinggryte
Leirkrukke

Ah! Bali Kyllinggryte! Duften av sol. Smaken av sommer. Hvorfor ikke jazze den opp ytterligere med en gnist av Koryo?

Slik gjør du:

  1. Hell ferdigkokt Bali Kyllinggryte i krukka.
  2. Strø over spitscummen og grav krukka ned i hagen.
  3. Grav den opp etter 4-6 måneder. Servér

Nytes gjerne med natto og Peach Fizz.

Bali har vel ananas i? Uaktuelt å bruke ananas i varmmat. Men ellers er jeg fan av fremgangsmåten.

I never looked around, never second-guessed
Then I read some Howard Zinn now I'm always depressed
And now I can't sleep from years of apathy
All because I read a little Noam Chomsky

Locked Previous topicNext topic