Delete registration

If you want to delete registration on Scream Magazine-forum, then Board index -> User Control Panel -> Profile -> Delete my registration

NYHET: Rock-Forums var borte i flere time i går!

Anything goes! But no bullshit! Also known as chit-chat.


Forum rules

Behave or be banned.

User avatar

Topic author
MikkelRev
Rocker
Rocker
Posts: 791
Joined: 20 Apr 2008, 00:00
Favourite genre: Heavy Metal
Location: แบร์เกน
Mood:
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0
Norway

NYHET: Rock-Forums var borte i flere time i går!

Post by MikkelRev »

Metal og Rock-Forumet ser ut til å sakte men sikkert komme tilbake på beina igjen, etter å ha vært nede i 10 timer, 34 minutter, dato er sent på natten 11. November 2021.
«Vi er klar over at et menneske har problemer med å få tilgang til appene og produktene våre. Vi jobber med å få ting tilbake til det normale så raskt som mulig, og vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.»
Rock-Forums teknologisjef Mikkel Muhammed Ari skrev i en Twitter-melding ved 22-tiden mandag kveld at de opplever nettverksproblemer.
«Våre team jobber så raskt de overhodet kan for å feilsøke og gjenopprette det»
skriver han.

Han skriver at han er i teknisk support for noen timer, så brukerne er det noen timer borte. I stort sett er det oppdatering av forumet, Extensions og Styles.

Natt til tirsdag kom Rock-Forums med en forklaring på problemet. Problemene skyldtes et mislykket forsøk på å konfigurere Rock-Forums rutere, opplyser Rock-Forumet i en pressemelding.

Men dessverre har vi kun en som er igjen her:
«Vi har mistet administrator, moderator og brukere fra Scream Magazine, så nå har de alle slukt opp av Mark Zuckerberg's Facebook-sidene og -gruppene. Så jeg er den eneste som er igjen her. En sjelden gang er vi to-tre stykker igjen her da.»
skriver han.

Ønsker vi nye brukere, moderatorer og administratorer ? Kommer det flere bugs, warnings og errors? Eller har du også slukt mer og mer av Mark Zuckerberg's Meta (bl.a. Facebook)?


Da er dessverre tiden over. Takk for denne gangen.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests