Delete registration

If you want to delete registration on Scream Magazine-forum, then Board index -> User Control Panel -> Profile -> Delete my registration

Søker etter ny admin og ta over rock-forums

Talk about Metal.


User avatar

Topic author
MikkelRev
Rocker
Rocker
Posts: 795
Joined: 20 Apr 2008, 00:00
Favourite genre: Heavy Metal
Location: แบร์เกน
Mood:
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0
Norway

Søker etter ny admin og ta over rock-forums

Post by MikkelRev »

rf-analyse-report-snapshot.jpg
search console.png
Er det noen som har lyst til å over for rock-forums? Jeg har prøvd med norske brukere, men jeg har failet alt sammen.

Du kunne:
 • ha norske eller skandinaviske brukere tilbake igjen
 • hatt moderator eller administrator
 • tømt/slettet brukerne delvis (profile på rock-forums, startet fra april 2020) eller alt (profile på scream og rock-forums). Se og GDPR-lisensen
 • tømt/slettet topics
 • endret forumene
 • endret på extensioner (pluginer) og konstant nyere versjoner
 • endret theme
 • ha samme forumet som nå (phpBB) med konstant ny versjon, eller moderne forumer som Discourse, Vanilla, Flarum e.l.
 • integrere på ditt nettsted og skifte tittel eller undertittel til ditt eget nettsted med forumer
 • endret på filemanager, SQL, FTP, Google Analytics + Console, MS Webmaster osv. Kan også flytte på auth code med domene/host etterhvert. 
 • kontinuerlig oppdatere på f.eks. PHP, MySQL, phpBB og extensions med nyeste versjon
 • kontinuerlig oppdatere sosiale medier (SoMe), organisk søkeresultat, betalt annonser, email marketing, SMS/MMS marketing, podcast, videoer, e.l. Jeg har forliten kunnskap om dette.
 • ha gratis administrator og hosting, men du må jobbe
Min mening er at vi skulle ønske det var en fortsettelse av Scream Magazine, Nordic Mission forum og andre forumer som før. Synes det litt trist over at Zuckerberg's Meta (FB/IG/osv) har tatt fullstendig makten og diktator over oss, de bestemmer alt, og vi andre slavere følger med, og dermed forumene er ikke der lenger. Så norske ex-forum-kontoer er kun sluket og hektet på Meta-konto i stedet, og eneste som gjelder for dem. Engelske forumer er fremdeles aktivt, skifte mellom Meta og forum, men ikke så mye som før.

Kort fortalt: Forumer er gratis, SoMe har annonser eller premium. Muligens har du blitt medlem av flere lignende grupper på Meta og du har postet på forskjellige grupper, men den samme posten. Og videre er det mange andre poster forsvant på hovedsiden, så du postet på en gruppe, fordi du har ikke lagt merke til at mange andre har nesten samme postene fra før av. Og blander det med alt av andre interesser i grupper og sider. Så masse rot, krøll og suppe av det.

Normale brukere har annonser overalt, mens andre organisasjoner som Alphabet Inc (Youtube, Gmail, osv), Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp), Snapchat, X (Twitter), Tiktok, o.l. har de betaling med premium, dvs uten annonser. Noen ganger har brukerne advarsel for helt normale poster: "Your post goes against our Community Standards on spam"(en). Bruker admin må betale for et visst antall brukere på side(no)/page(en), betale for våre annonser, og etterhvert må betale for Meta Verified. Forumet har oversikt over hvilke topics på forskjellige forumer, og de leser eller skriver alt om det de vil, uten tilfeldige ads og alt er gratis. Burde sagt mye mer av fordeler og bakdeler, men men.

Har ikke knekt koden, dessverre. Men pluss hvis du har et team og/eller du driver på med en annen rock/metal-nettsted (eks. nyheter, magasin, podcast, shop, festival, rockedating, nyhetsbrev, band, el.) og/eller SoMe, men uten eget forum. 

ta kontakt da, så kan vi drøfte mer ut av detaljene.
support@rock-forums.com

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests