Page 15 of 17

Re: Øl-tråden

Posted: 19 Feb 2015, 01:37
by snokslam
VonMünchhausen wrote:Antar at det er denne Moeder Lambic du sikter til: http://www.moederlambic.com/ Begge stedene er blant alternativene våre. Ser de kommer høyt opp på anbefalingslister på diverse ølblogger. Vi har også tenkt oss på turistfella Delirium Café. Sikkert helt uhørt blant connoisseurene, men pytt!

Cantillon var ukjent, men det kan jo være interessant. Noteres! Takker for tips.
Delirium er hygge. Bare ikke forvent for mye service. Fins pletora av små kroer som serverer masse fint også, men det hele kommer vel igjen mest an på interessefelt!

Re: Øl-tråden

Posted: 19 Feb 2015, 07:45
by VonMünchhausen
Så lenge vi får bestilt drikke og betalt for den, så er vi fornøyd. :-D

Re: Øl-tråden

Posted: 28 Feb 2015, 21:34
by MeaCulpa
Dagens fra lageret: Boulevard Love Child Særdeles fornøyd!

Re: Øl-tråden

Posted: 24 Mar 2015, 20:26
by MeaCulpa
I påvente av Downfall of Gaia - To øl/Fall of Man. Fatlagret imperial porter. d***n døtte!

Re: Øl-tråden

Posted: 25 Mar 2015, 09:50
by drgz
http://www.adressa.no/nyheter/okonomi/a ... 785590.ece

Gode greier. Spent på hva slags øl det blir til å begynne med!

Re: Øl-tråden

Posted: 25 Mar 2015, 19:31
by VonMünchhausen
Er lettere irritert over den IPA-trenden som f**n ta meg aldri kan gi seg. De har typ 17 fåkkings forskjellige IPA-er på polet nå som standardsortiment. Ellers får man to glutenfrie øl, fire alkoholfrie og "tungvekterne" til Hansa og Ringnes (eller var det Mack). Bleh...

Re: Øl-tråden

Posted: 25 Mar 2015, 19:45
by drgz
IPA er jo best, så... :v :v

Re: Øl-tråden

Posted: 25 Mar 2015, 19:53
by BlueGrot
Hva skjedde med vanlig pils hææææ

Re: Øl-tråden

Posted: 25 Mar 2015, 20:50
by MeaCulpa
No hops, no glory! Trodde riktignok at surøl var den nye greia.

Re: Øl-tråden

Posted: 26 Mar 2015, 00:51
by snokslam
Hvilket/hvilke pol? Hørtes trassig ut.

Surøl er vel greia for en mengde ølfantaster, mens jeg føler ipa har gått fra trend til å bli "den nye pilsen". Helt greit, da det er ipa/pale ale jeg ofte har mest lyst på hvis jeg "bare vil ha en øl". Evt lager for de spesielt interesserte, så er sirklen komplett? (http://www.ratebeer.com/beer/jacks-abby ... on/148148/ NAM)

Trondheim mikrobryggeri? Sikkert noe av det samme som de fleste andre, omkring pales, porters og belgiske saison/wit/kloster, eller?

Re: Øl-tråden

Posted: 26 Mar 2015, 08:27
by drgz
snokslam wrote: Trondheim mikrobryggeri? Sikkert noe av det samme som de fleste andre, omkring pales, porters og belgiske saison/wit/kloster, eller?
Aner ikke hva de kommer med på flaske, men på selve mikrobryggeriet varierer utvalget veldig. Tror de legger mye arbeid i å kunne tilby det meste fra øl-verdenen så det ikke bare er det samme gamle hele tiden.

Re: Øl-tråden

Posted: 26 Mar 2015, 13:51
by Rintrah
IPA var med på åpne ganane til folk for at øl kan smake godt, og annleis enn pils. Men sjølv om folk og bryggerier gjer mykje rart og spennande med andre ølsortar, så forblir humla pale ales og IPA ein klassikar når ein vil ha noko leskande. Det er f**n så digg! Og alle bryggerier har ein IPA eller fem i sortimentet sitt, og har ikkje baren ein godt ølutvalg, så har dei alltids ein IPA på lur. Og det er j****g vanskelig å lage ein dårleg IPA, siden det eigentleg dreier seg mest om hive oppi meir humle enn elles.

IPA-humla lagers er fabelaktig. To øl har Sofa King, som har den friske tørrheten til ein lager, men deilig humle på toppen. Mm. Ein go-to øl her i byn.

Re: Øl-tråden

Posted: 26 Mar 2015, 14:31
by VonMünchhausen
snokslam wrote:Hvilket/hvilke pol? Hørtes trassig ut.

Surøl er vel greia for en mengde ølfantaster, mens jeg føler ipa har gått fra trend til å bli "den nye pilsen". Helt greit, da det er ipa/pale ale jeg ofte har mest lyst på hvis jeg "bare vil ha en øl". Evt lager for de spesielt interesserte, så er sirklen komplett? (http://www.ratebeer.com/beer/jacks-abby ... on/148148/ NAM)

Trondheim mikrobryggeri? Sikkert noe av det samme som de fleste andre, omkring pales, porters og belgiske saison/wit/kloster, eller?
Det lokale, men har sett tendensen i nabobyen og det ene i Kristiansand også. Har sikkert noe å gjøre med det du påpeker: IPA = nye pilsen.

Surøl er iallfall greia på internett.

Re: Øl-tråden

Posted: 27 Mar 2015, 19:50
by snokslam
Rintrah wrote:IPA-humla lagers er fabelaktig. To øl har Sofa King, som har den friske tørrheten til ein lager, men deilig humle på toppen. Mm. Ein go-to øl her i byn.
Sjekk Hop love pils og pop hvis du kan, begge lagers med mætti vestkysthumle fra to øl.

Re: Øl-tråden

Posted: 28 Mar 2015, 11:07
by Kill.Fuck.Die.

Re: Øl-tråden

Posted: 28 Mar 2015, 22:38
by Rintrah
snokslam wrote:
Rintrah wrote:IPA-humla lagers er fabelaktig. To øl har Sofa King, som har den friske tørrheten til ein lager, men deilig humle på toppen. Mm. Ein go-to øl her i byn.
Sjekk Hop love pils og pop hvis du kan, begge lagers med mætti vestkysthumle fra to øl.
Drakk Hop love pils i går, faktisk. Fin den!

Re: Øl-tråden

Posted: 29 Mar 2015, 16:07
by Stressminister
Drakk Abbaye De Saint Bon-Chien igår på Gaasa, samt en Baladin jeg ikke husker navnet på, som var en american strong ale. Sykt digg, sessielt Abbaye'n var knall.

Re: Øl-tråden

Posted: 29 Mar 2015, 17:27
by Shrinebuilder
BFM er helt prima.

Re: Øl-tråden

Posted: 29 Mar 2015, 18:03
by snokslam
Abbaye er porr. Desverre det eneste Sveitsiske bryggeriet jeg har falt for

Re: Øl-tråden

Posted: 16 Apr 2015, 00:48
by MeaCulpa
Pliny the Elder på en morken pub i San Francisco. Nå kan jeg muligens dø lykkelig.