Page 1 of 1
Basstrenger - Koking og kjøp....
Posted: 26 Mar 2005, 20:34
by Fast_food_punkbass
Hvilken funksjon har det å koke strengene egentlig?
Er det noen bestemt tid om hvor lenge de skal koke, eller er det bare å hive dem i?
Og....
Noen heite tips til strenger som kan anskaffes?
Re: Basstrenger - Koking og kjøp....
Posted: 26 Mar 2005, 22:54
by Thanatos
Fast_food_punkbass wrote:Hvilken funksjon har det å koke strengene egentlig?
Er det noen bestemt tid om hvor lenge de skal koke, eller er det bare å hive dem i?
Og....
Noen heite tips til strenger som kan anskaffes?
Tror man koker strenger for å rense dem, men har aldri helt skjønt det...kjøper nye jeg...
Posted: 27 Mar 2005, 03:18
by Yarr
har ikke kkokt eller kjøpt nye basstestenerg på halvannet år! Skitent soom f**n!
Posted: 27 Mar 2005, 06:56
by Kill.Fuck.Die.
De smaker ofte vel så bra hvis de stekes.
Posted: 28 Mar 2005, 09:00
by snokslam
kok de med en dråpe zalo til vannet ser j****g ut. Er for å få vekk møkka som ligger i "rillene"
Posted: 28 Mar 2005, 09:16
by AD
Kill.f**k.Die. wrote:De smaker ofte vel så bra hvis de stekes.
hahaha
Posted: 28 Mar 2005, 11:44
by Welhaven
Nye strenger er oppskrytt!!!1
Posted: 28 Mar 2005, 12:14
by Fretless
Welhaven wrote:Nye strenger er oppskrytt!!!1
Jau, Jamerson-tone er tingen!
Posted: 28 Mar 2005, 16:42
by Fast_food_punkbass
(Takk Phoncible, skal prøves! hehe, blir spanande)
Har hatt de samme i 8-9 månder så tenker på å bytte snart

noen tips til gode basstrenger?