Welcome to %s forums

De beste forumene for rock og metall - før var det Scream Magazine

Login Register

Søker etter ny admin og ta over rock-forums

Talk about Metal.


User avatar

Topic author
MikkelRev
Rocker
Rocker
Posts: 795
Joined: 20 Apr 2008, 00:00
Favourite genre: Heavy Metal
Location: แบร์เกน
Mood:
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0
Norway

Søker etter ny admin og ta over rock-forums

Post by MikkelRev »

rf-analyse-report-snapshot.jpg
search console.png
Er det noen som har lyst til å over for rock-forums? Jeg har prøvd med norske brukere, men jeg har failet alt sammen.

Du kunne:
 • ha norske eller skandinaviske brukere tilbake igjen
 • hatt moderator eller administrator
 • tømt/slettet brukerne delvis (profile på rock-forums, startet fra april 2020) eller alt (profile på scream og rock-forums). Se og GDPR-lisensen
 • tømt/slettet topics
 • endret forumene
 • endret på extensioner (pluginer) og konstant nyere versjoner
 • endret theme
 • ha samme forumet som nå (phpBB) med konstant ny versjon, eller moderne forumer som Discourse, Vanilla, Flarum e.l.
 • integrere på ditt nettsted og skifte tittel eller undertittel til ditt eget nettsted med forumer
 • endret på filemanager, SQL, FTP, Google Analytics + Console, MS Webmaster osv. Kan også flytte på auth code med domene/host etterhvert. 
 • oppdatere på f.eks. PHP, MySQL, phpBB, extensions, styles osv med nyeste versjon
 • oppdatere på f.eks. sosiale medier (SoMe), organisk søkeresultat, betalt annonser (ads/sponsor), email marketing, SMS/MMS marketing, podcast, videoer, og sånn videre
 • gratis alt som er der.
Min mening er at vi skulle ønske det var en fortsettelse av Scream Magazine, Nordic Mission forum og andre forumer som før. Synes det litt trist over at Zuckerberg's Meta (FB/IG/Threads/WhatsApp/osv) har tatt fullstendig makten og diktator over oss, de bestemmer alt, og vi andre slavere er helt lykkelig, jubler og følger med alt som skjer der, og dermed norske forumene er ikke der lenger. Så norske ex-forum-kontoer er kun sluket og hektet på Meta-konto i stedet, og eneste som gjelder for dem. Engelske, svenske, tyske, greske og noen til fra rockeforumer er fremdeles aktivt, skifte mellom Meta og forum, men ikke så mye som før.

Forumer er alltid gratis, men ingen som bruker "utdaterte forumer" lenger. Men de norske brukere storforelsker seg på Facebook og storkoser seg med istedet med annonser overalt, eller premium (betalingsmur per måned), og så og si alle som bruker det. Bakdeler: Poster du på en gruppe som har ex. 50.000 medlemmer, så er ytterst få prosent som har lest det (eks. Seen by 19). Nye topic som du har laget, så mest sannsynlig "forsvant den" uten svar. Muligens har du blitt medlem av flere lignende grupper på Meta og du har postet på forskjellige grupper, men den samme posten. Og videre er det mange andre poster forsvant på hovedsiden, så du postet på en gruppe, fordi du har ikke lagt merke til at mange andre har nesten samme postene fra før av. Og blander det med alt av andre interesser i grupper og sider. Men så masse rot, krøll og suppe av det. Og har du ikke med en regn rockeside, men blander det med helt andre ting og din egne private ting. Noen ganger har brukerne advarsel for helt normale poster: "Your post goes against our Community Standards on spam". Bruker admin må betale for et visst antall brukere på side(no)/page(en), betale for våre annonser, og betale for Meta Verified per måned.

Forumet har oversikt over hvilke topics på forskjellige forumer, og de leser eller skriver alt om det de vil, uten tilfeldige ads og alt er gratis. Hvis du har kun standard post på gruppene dine, så er mesteparten forsvunnet. Og omtrent alle som bruker "Most relevant", men noen få nerder som bruker "All comments" eller "Oldest". Og etterpå, så trykk på gruppen på "…" → "Notifications" → "All posts" og "Highlights". Men det er enda flere klikks for det. Burde sagt mye mer av fordeler og bakdeler, men men.

Har ikke knekt koden, dessverre. Men pluss hvis du har et team og/eller du driver på med en annen rock/metal-nettsted (eks. nyheter, magasin, podcast, shop, festival, rockedating, nyhetsbrev, band, el.) og/eller SoMe, men uten eget forum. 

ta kontakt da, så kan vi drøfte mer ut av detaljene.
support@rock-forums.com


Ps! Hvis det er ærlige folk. Ikke uærlige folk som har kun lyst til å ta over for en eller annen form for deres ondskapsfulle agenda og svindel. F.eks. selge domene for mange hundrevis av dollar med DomainAgents, Escrow e.l., eller Email Marketing med helt annen kategori. Sannsynlig med spam mail, og de kan inneholde lenker som fører til phishing-nettsteder eller nettsteder som inneholder skadelig programvare.